Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! // Claim jouw ticket voor 12 april! //

Je struggled. Je website staat, je bent aanwezig op je socials, maar echt lekker gaat het niet. Je wilt MEER. MEER klanten en MEER omzet. Dat zou pas echt chill zijn.

Maar waar begin je? Moet je nu al aan de funnels, masterclasses, ebooks, podcasts & rocken met je socials? Waar vind je al die KLANTEN?

HOE bereik je ze?


waar blijven die klanten?!

Je bent het zat hè?

Hi! Ik ben merie! Serial ondernemer (business nmr 6 as we speak) en verliefd op koffie, ondernemen en avontuur! ah en natuurlijk verliefd op man & kind. No worries, ik was ze heus niet vergeten.

geloof me...

Nee. Je had gedacht dat het makkelijker ging. Dat roept iedereen toch? 'Klanten komen vanzelf naar mij toe!' 
Nou: niet bij jou.

Nee. Je had gedacht dat het makkelijker ging. Dat roept iedereen toch? 'Klanten komen vanzelf naar mij toe!' 
Nou: niet bij jou.

Opzetten van je bedrijf is vaak verrassend makkelijk. Die Insta page is zo aangemaakt, je aanbod heb je in no time bedacht. Maar dan...

Waar blijven die rijen klanten nou? Hoe bereik je ze?
En als gevolg: ga je alles doen wat je iedereen om je heen ziet doen. Je ben op alle social kanalen, werkt je helemaal rot, maakt hier een ebook en host daar een masterclass en met weinig tot geen concreet resultaat. Je zet door in je eentje, want dit is je droom toch?  

Je rent als een kip zonder kop door je business, had je hier nou voor getekend?


bijna iedereen loopt hier op vast.

Eindelijk weet je hoe jij jouw klanten moet bereiken.

Je snapt eindelijk wanneer je wat moet posten en zichtbaar zijn is geen opgave meer. Je weet wat je aanbied en dit doe je vol vertrouwen. Je bent een klantmagneet geworden.


Je hoeft het niet meer alleen te doen

Gelukkig: het kan ook anders.

Je hebt een like minded netwerk om je twijfels mee te delen

Ze kennen jou en je bedrijf en zijn je grootste cheerleaders en meedenkers

Je voelt je sterk, zelfverzekerd en weet: ik ga het nailen. 

Je hebt het zelf geprobeerd, dat werkt niet. TIjd voor een andere aanpak. 

Die klanten, die komen nooit vanzelf, dat is niet de waarheid, al lijkt het wel zo op Instagram.

Die klanten, die moet je verleiden. Hiervoor zet je content SLIM in. Het gaat om de gouden mix en het besluiten voor wie jij bent.

een heldere stip op de horizon en een steady plan daar naar toe. Dat is wat jij nodig hebt.

Hier ga ik je mee helpen

Je heb nodig: de gouden mix van content wat verleid, verkoopt, entertaint en leert. 

Je hebt nodig: een Social System waardoor je op meerdere socials SLIM zichtbaar bent, zonder er constant te moeten zijn. #timesaver

Je moet weten: of je basis wel goed staat. Voor jou is het kristalhelder wat je doet, voor anderen ook?

Ja! dit heb ik nodig!

16

5

jaar ondernemer

bedrijven gehad

+10

briljante ideeën op de plank

0

loondienst contracten getekend

Wat een fijne dag op een prachtige plek. Na een hartelijk ontvangst met heerlijke koffie hebben wij elkaar op een prettige manier leren kennen. Stuk voor stuk ondernemers met dromen en een visie, maar ook een beetje chaos. Dat is zo fijn aan Merie, ze heeft het talent om precies de goede vragen te stellen. Het geeft je nieuwe inzichten en ze zet ze dan ook meteen om in een concrete stap. Voor een creatief persoon, zoals ik, is dat echt heel erg fijn.

Noortjeslicht
creatief fotograaf

 Mijn grootse win nu is dat ik weet wat mijn volgende stappen zijn om te zetten! Ook dat het gestructureerde plan hiervoor staat. Maar ook weet welke dingen ik aan mijn aanbod kan toevoegen om ook daadwerkelijk mijn ideale klant te kunnen bereiken. Het meest waardevolle van zo’n dag vind ik toch dat je  samen bent met anderen vrouwen met ieder ook hun eigen expertise, kennis en ervaring.

fleur isabel
personal branding designer

Er zat een idee vast in mijn hoofd. Ik wist ook eigenlijk niet zo goed wat ik wilde. Maar in ieder geval een plan uitwerken. Het idee werd een plan en zo kon ik beter beoordelen wat ik ervan vond - en de andere ondernemers mee laten denken!

geertje den hartog
communicatie

Die klanten en die omzetstijging komen alleen als je basis klopt. En daarvoor zijn de volgende 3 stappen nodig.  

Stap 1: Wat jij doet is voor jou heel helder, maar is dat voor een ander ook? Dit is de start van de dag. Kijken naar elkaars bedrijven en wat valt dan op? Welk gevoel krijg je, wat mis je? Welke kansen zijn er nog te pakken?


Stap 2: Klant. Je krijgt een masterclass over het begrijpen van je klant. Wat wil jouw klant nou echt? En hoe maak je dit inzichtelijk voor jezelf? We eindigen deze masterclass met een praktische oefening, zodat dit op papier staat.


Stap 3: Zichtbaarheid. Je hebt een Social Selling System nodig in combinatie met een Social Strategie. Oftewel: inhoudelijk weten wat je gouden mix is en dit slim inzitten met behulp van de Doolhof Methode. 

op de live dag zet je eens en voor altijd een succesvolle basis neer.

Ben jij er ook bij?

Inclusief:

Zodat jij en 5 like minded andere vrouwelijke ondernemers een dag AAN je business kunnen werken. Zonder afleiding en in een totaal NIEUWE omgeving (hoi inspiratie!)

Ik zet de deuren open van mijn kleurrijke fabriek midden in de Gelderse Bossen.

Vrijdag 12 april, 10.00 - 16.00 
Wist je dat op vrijdag de minste files zijn?

Incl home cooked vega lunch & zoet. 
Psst: deze keer roze macarons met glitters!


Onbeperkt koffie & thee van twee ex-koffiecateraars
(is wel een niveautje dus)

OH, ik wil erbij zijn!

bonussen

Dit is niet eens alles. Ik heb nog 2! hele lekkere bonussen voor je klaar staan. Dit krijg je er ook bij!

Er is nog meer! What!

Creatieve Brainstorm om jouw business een extra shot creativiteit te geven.
30 min, 1 op 1, tijdens de live dag met CREATIVE BRAIN Tijmen Schulte (o.a. gewerkt voor Veronique Prins)Twee maanden Mastermind sessies na afloop van de live dag met de hele groep. Dit is jouw netwerk wat met je meedenkt, je accountable houdt en je groep cheerleaders is!OMG Girl, dit is AWESOME. Waar kan ik afrekenen???
Hier, en dan kan jij jezelf ook nog een lekker extra'tje gunnen.

OMG Girl, dit is AWESOME. Waar kan ik afrekenen???
Hier, en dan kan jij jezelf ook nog een lekker extra'tje gunnen.

The day

De LIVE dag 
incl:
Bonus 1:  1 op 1 Creatieve Sessie
Bonus 2: Twee maanden Mastermind

299 ex btw

The day VIP

Dit wil ik!

Ik wil deze!!!!

INvestering

De LIVE dag 
incl:
Bonus 1:  1 op 1 Creatieve Sessie
Bonus 2: Twee maanden Mastermind
+
4x 1 op 1 coachsessies met Mérie
online, verdeeld over 2 maanden

599 ex btw

dit is wat we gaan doen

Vip geboekt?

Claim je ticket

Belangrijk, want ik heb maar plek voor 6! Dus zorg dat je er bij bent door je ticket te kopen. 

Podcast

Ik neem contact met je op via de mail om jouw 4 coaching sessies te gaan inplannen. Let op: we starten pas NA de live dag. 

7 dagen voor de live dag ontvang je van mij alle informatie die je nodig hebt via de mail.
En niet alleen dat: ik maak ook een exclusieve podcast voor je, die je in de juiste vibe brengt om het maximale uit de live dag te halen!

Je bent er bij, en nu?

Deze dag is wat jij nodig hebt, dat weet jij allang.
Dan is dit wat er allemaal staat te gebeuren tot aan de live dag!

Dit IS voor jou als:

Je een bedrijf hebt met als omzet doel structurele €5000 omzet maanden


Je zichtbaar durft te zijn op socials en hier voornamelijk je klanten vandaan haalt.
Je een creatieve (online)  business hebt, denk aan: fotografen/ designers/marketeers/ coaches etc. Bij twijfel: stuur even een mailtje

Als je een warm netwerk zoekt waarbij we elkaar helpen te groeien. Je nog geen social kanaal/website hebt staan, maar alleen een briljant idee.Je al boven de 5000 zit, maar veel chaos voelt. Stuur me dan even een mail, want dan heb ik iets anders voor je.Geen tijd hebt om bij 4 mastermind sessies aanwezig te zijn. 


Niet open kan zijn over jouw onderneming, ik wil een warme veilige sfeer creeëren waarbij we elkaar allemaal willen helpen.


Dit IS niet voor jou als:

Mérie, Tijmen en de andere ondernemers, van heel verschillende bedrijven, heb kunnen sparren over nieuwe manieren en mogelijkheden om verder te komen met mijn bedrijf! Deze gesprekken geven ook (zelf)vertrouwen om nieuwe stappen te zetten. Verder is Mérie een ervaren ondernemer en waanzinnig enthousiast en legt je enorm in de watten met heerlijke zelfgemaakte taart en lunch op een GEWELDIGE locatie!

Mérie, Tijmen en de andere ondernemers, van heel verschillende bedrijven, heb kunnen sparren over nieuwe manieren en mogelijkheden om verder te komen met mijn bedrijf! Deze gesprekken geven ook (zelf)vertrouwen om nieuwe stappen te zetten. Verder is Mérie een ervaren ondernemer en waanzinnig enthousiast en legt je enorm in de watten met heerlijke zelfgemaakte taart en lunch op een GEWELDIGE locatie!

Wat ik het meest waardevol aan de dag vond is dat ik samen  met..

Helen Sickinger | Kunstenaar

Je komt met de trein tot Vorden of Ruurlo. Vanaf daar kan je het beste even afspreken met andere bezoekers van de live dag om het laatste stukje mee te rijden. Nagenoeg iedereen vanuit het westen komt door Vorden (vlak bij het station).
Lopen is zeker 30 min vanaf Ruurlo. OV fietsen zijn er helaas niet meer. 

Kan je jouw huis bereiken met OV?

In mijn eigen huis! Ik woon in een oude Zuivelfabriek midden in de bossen bij Vorden. Het is nog behoorlijk origineel van binnen met plafonds op 7m hoogte.

Waar is de live dag?

Zeker! In Vorden bij Hotel Bakker of in Ruurlo Bij Hotel Avenarius. Vanaf beide is het nog een kleine 10 min rijden om bij mijn fabriek in de bossen te komen.

Ik kom van ver, kan er ergens overnachten?

Deze plannen we in op de weken waarin er geen mastermind gepland staat. Met deze combi ga je het allersnelst. 

Ik heb een vip ticket, wanneer zijn de 1 op 1 meetings?

Er zijn 4 mastermind sessies in totaal, die plannen we in met elke keer 2 weken tussenruimte. De sessie's duren 1,5 uur zodat er tijd is voor iedereen om te vertellen waar diegene tegenaan loopt/mee bezig is.

Hoeveel mastermind sessies zijn er?

Deze plannen we in overleg, maar bij voorkeur op een dinsdag of vrijdag ochtend.

Op welke dagen zijn de masterminds?

Q

&

A

Hoe weet ik wie er nog meer komen?

7 dagen voor de live dag zet ik iedereen in een whatsapp groep. Zo kan iedereen elkaar bereiken voor carpoolafspraken, maar later houden we elkaar natuurlijk op de hoogte van nieuwe business successen!

Mag ik ook met mijn business buddie komen?

Natuurlijk! Je hoeft echt niet persé alleen te komen.

Gaan we jouw business serieus aan pakken, of niet?

Wat zeg je er van?

Nog even opsommend:

MEER met MERIE live dag om MEER klanten aan te trekken

Business Basis | Klant | ZichtbaarheidBONUS 1: 2 maanden Mastermind om je accountable te houdenVrijdag 12 april, 10.00 - 16.00 in VordenBONUS 2: Creative Brainstorm om je marketing te boosten (twv €99)Ik wil een ticket!