Ik ben er voor de creatieve kippen zonder kop, de ambitieuze doordouwers, de ideeën fabrieken. Zullen we er het MAXIMALE uit halen?

Toen ik mijn tweede business begon, was mijn droom een kantoorpand en een miljoen omzet. Dat miljoen is bijna gelukt, dat kantoorpand helemaal. 30 man had ik door heel NL aan het werk. Ik bedacht creatieve koffieconcepten en plaatste ze op alle grote festivals van NL. Een pittige business, incl 80 urige werkweken. Dit bedrijf was 1 grote les. Ik leerde alles over marges, personeel aansturen en maximaliseren, zonder mezelf voorbij te lopen. Onderweg organiseerde ik nog markten, importeerde bamboe baby bedjes en lanceerde ik een finance cursus. Want  leuk die dikke omzet, je kan 't maar beter ook slim beleggen. Later werd ik nog slimmer en begon een camper verhuur business, totdat: sabbatical. En nu: nu verbied ik mezelf nog meer bedrijven op te richten, in plaats daarvan help ik jou. Zullen we ook het maximale uit jouw business halen?

merie verweij | ceo and founder

ik ben merie

Jouw business maximalist

CEO + Founder

Visionair en strateeg. Is het gezicht van het bedrijf en het ethisch kompas. Ambitieus en gedreven tot op het bot om een New Movement neer te zetten. 
It's the impact that counts, not just the numbers.

Mérie Verweij

Creative & tech

13 jaar lang de businesspartner van Mérie. Creative visionair en online Gamification expert. Brainstorm sessies zijn Tijmen z'n superkracht, daarom is hij altijd bij live dagen en wordt hij ook ingevlogen voor grote sessies bij The LEGENDARY.

Tijmen Schulte

 eET THE TEAM

M

Contact

Contact

Tessa over: the structure | tessajill.com

Je hebt me echt geholpen om over dat dode punt heen te komen om van 'chaos' naar 'meer overzicht' te gaan. Het werd door te sparren met jou vaak heel helder en overzichtelijk en dat zorgde voor veel ruimte in mijn hoofd.

Het was een feestje om met je te werken en ik heb ook écht het gevoel dat ik veel stappen gezet heb. We hebben én aan de basis gewerkt en naar de toekomst gekeken - super fijn combi als je het mij vraagt! Ook dat je er voor de volle 100% in bent gegaan was echt een verademing - het voelde echt alsof ik het niet alleen hoefde te doen! Dat gaf ruimte, adem en helderheid 

Noortje over: build your business live | noortjeslicht

 Dat is zo fijn aan Merie, ze heeft het talent om precies de goede vragen te stellen. Het geeft je nieuwe inzichten en ze zet ze dan ook meteen om in een concrete stap. Voor een creatief persoon, zoals ik, is dat echt heel erg fijn. Ook het sparren met elkaar als ondernemers geeft altijd weer een frisse blik op je onderneming en kan ik iedereen aanraden.

deborah over: the shortcut | puijk fotografie

Mijn grootste uitdaging is focus aanbrengen...Door de bomen het bos niet meer zien door divers aanbod, 2083 notitieblokken en to do lijsten en een volledig overprikkeld brein.

Ik heb een dagdeel met Mérie gezeten en binnen no time had ze de essentie te pakken. We hebben een concreet (hoera!) doel gesteld en ook een plan van aanpak daar naar toe (1 voor de korte termijn en 1 voor de wat langere termijn). Dat heeft meteen al rust en overzicht gegeven.

Het meest waardevol vond ik Mérie’s eerlijkheid ("Ik vind je foto's prachtig maar je website is onprofessioneel"), je snelle overzicht maar ook dat je snel kan schakelen. Je stelt de juiste vragen om echt meteen een paar stappen verder te komen.

Fleur over: Build your business live dag | fleurisabel.nl

Voordat ik naar Grow Your Business Live kwam was mijn grootste uitdaging het stuk sales! Want ondanks dat er écht groei in mijn bedrijf zit, blijft het financieel toch lastig. Mijn grootse win nu is dat ik weet wat mijn volgende stappen zijn om te zetten! Ook dat het gestructureerde plan hiervoor staat. Maar ook weet welke dingen ik aan mijn aanbod kan toevoegen om ook daadwerkelijk mijn ideale klant te kunnen bereiken. Het meest waardevolle van zo’n dag vind ik toch dat je het niet alleen hoeft te doen! Dat je samen met bent anderen vrouwen met ieder ook hun eigen expertise, kennis en ervaring.

Daphne over: the shortcut | Levensceremonie

M’n overload aan ideeën had ik in een funnel-ontwerp gezet, maar het werd een waar ‘monster’. Zoveel onderdelen, zoveel stappen, dat kon vast slimmer. Maar hoe? Gelukkig was daar Mérie! Met haar scherpe blik, strategisch talent en praktische instelling gingen we er samen stap voor stap doorheen. Ze wist binnen no-time de hele boel strakker te helpen organiseren, waarbij mijn idee recht overeind bleef staan – en sterker nog, beter tot z’n recht kwam. De funnel staat nu als een huis. Dat geeft (naast fijn overzicht) vooral rust en een goed gevoel dat ik hiermee verder concreet aan de slag kan.

client love

Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // Wil jij ook MEER? // 

luistert podcasts over wielrennen
veel

meer Merie?

drie dubbel Zoute drop
zwarte koffie

wil niet meer vliegen.
💜 the earth

Download hier jouw gratis Business Dashboard!

Alleen als je meer focus en structuur wilt!