he future

T

YES! Dat wil ik

you will 
the legend  of

become

Exclusive partnership

NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // NO seats available right now // 

Wanneer zetten we de klant weer op het hoogste podium? Wanneer maken we echt vette dingen? Wanneer geven we kwaliteit voorrang op kwantiteit? 

Wanneer kiezen we voor impact maken in plaats van meer, nog meer omzet?

Voor female entrepeneurs met impact als missie

It's time for a NEW MOVEMENT. And we need you!

Hi, this is me! gedreven om altijd net een stap meer te zetten dan gemiddeld. Reiziger, ondernemer, moeder en koffie addict. Woon in de hollandse bossen, maar over een paar jaar in een loft in new york.

THE TIME IS NOW

het is tijd voor een nieuwe normaal...

We hebben Legendary Leaders nodig. Vrouwen zoals jij, die impact willen maken op hun manier. Werken vanuit het hart. Vanuit jouw diepe drive. We hebben je nodig en je mag grootser. Legendarischer. Meer impact. Je mag jezelf zien als maximaal. Je mag sneller gaan, grootser worden. Je dromen vergroten, je doelen versnellen, en zo je impact vergroten. 


jij word die nieuwe normaal. met een business die een verschil gaat maken. big time.

impact

Jij maakt een verschil voor jouw klant. Groots of klein, jij garandeert een resultaat. Daar doe je alles voor.

kwaliteit

Omarm je inner perfectionist een beetje meer. Lever hoge kwaliteit. Laat het er mooi uit zien, van nu en fris. Geef je aanbod liefde. 

duurzaam

Niet constant vernieuwen, wel constant verbeteren. Stop je creativiteit in je sales en je aandacht in waanzinnige diensten.

01

02

03

Hey future legendary leader:
these are the secrets

Zet een nieuwe standaard neer en gun je bedrijf (en jezelf) meer groei & omzet.

Jouw bedrijf sterk neerzetten, met een krachtige basis, zorgt voor een nieuwe jij. Je straalt zelfvertrouwen en kracht uit en dit gaat werken als een magneet. Van leuke business transformeer je in een Legendary Business. Jouw klanten komen makkelijker, omdat het helder is wat jij doet. Dit straal je uit in alles. Jij zorgt voor transformaties bij je klant en maakt impact. 
You've become the Legendary.Tell me, dit klinkt als jou, toch?...

Dit is jouw toekomst..

Je hebt klanten, maar echt binnenstromen doen ze niet. Wachtrij: hallo?

Je kan grootser, maar je weet niet waar je moet beginnen.
Tikkie chaotisch: jouw middle name?

Je twijfelt, je zit een beetje gevangen in je eigen bubbeltje.
Hoe ga je een transformatie aanpakken?

je hoeft het niet alleen te doen.

Ik wil dat jij een transformatie gaat aanbrengen in jouw bedrijf. En omdat ik als geen ander weet dat dit mega veel werk is, hoef je het niet alleen te doen. THE LEGENDARY is niet voor niks een partnership. We doen het samen, zodat jij tijd blijft houden voor je klanten die je al hebt. Samen bouwen we aan een nieuwe basis die voor jou voelt als een huis. Deze implementeren we, schaven we bij en ik zorg ervoor dat je in actie blijft. Ik weet waar je staat en door ons wekelijks contact blijf jij grote stappen maken. Elk behaal doel, dat vieren we.

Dit keer heb je iemand aan je zijde.

Heel close. Voor overleg, strategie, planning en accountability.

PLan hier jouw call

Denk even met me mee..

We gaan onze krachten bundelen. Mijn overzicht, planning & strategie kennis + oneindig geloof in jou, gaan we combineren met jouw vakkennis. We gaan samen een half jaar jouw bedrijf pushen tot een nieuwe normaal. Ik doe niet aan stapelen van producten, dus je moet een hoge kwaliteit willen leveren.

if we meet 6 months from now, with a bottle of champagne, what are we celebrating?

It's gonna be hard work and a lot of fun.

Alles is gebouwd op het maken van een verschil bij jouw klant. Impact. Met dat wat jij zo goed kan.

Jij hebt de standaard gezet voor het Nieuwe Normaal, een business waar niemand omheen kan.

Jouw bedrijf straalt kwaliteit uit, alles klopt, is één geheel en ready for greatness. 

this is it

Dit is wat we gaan doen. 

Ontdekken van de legendary you

Hiervoor gaan we op pad. Ik ga je verrassen en uit je comfortzone halen. Ik vertel nog niet wat we gaan doen, maar it's gonna be fun. Surprising en bedoeld om je echt anders naar jezelf en je business te laten kijken. We vliegen een expert in om een blik in de toekomst te werpen.

01

 he legendary

Vertalen naar beeld

We gaan jouw nieuwe toekomst naar het nu halen. We maken je LEGENDARY. Hier hoort een brandbook en een DIY mini shoot bij. Zien doet geloven, dus we gaan die foto's maken. Wil je grootser, dan fixen we dat uiteraard.  

02

Vertaling naar jouw business

Wat is je aanbod nu? Kan het logischer, kan het slimmer? Waar kan de kwaliteit omhoog, hoe zijn je systemen? We lopen je hele business stap voor stap door. In deze fase volgt ook nog een creatieve brainstorm met iemand uit mijn team, zodat we geen kansen laten liggen!

03

Implementeren

Hier ben ik er elke week voor jou. Waar ben je in je business, waar loop je tegenaan? We overleggen, we brainstormen, we discusseren. We maken dingen beter. Ik hou de planning in de gaten en zorg ervoor dat we alle doelen behalen. Die vieren we in de  Celebration Calls!

04

Voor ondernemers die impact willen maken.
BIG TIME.

T

Ik ben enthousiast!

Wie is ze?

Ik geloof in visueel maken.

Alles pakken we aan.

Ik hou je accountable.

JOIN THis partnership AND NEVER LOOK BACK

Ik ben er om jouw visie werkelijkheid te laten worden, zodat jouw impact groter wordt zonder dat je meer uren gaat maken. Ik breng helderheid, overzicht en strategie. Ik help je groeien door het maken van beslissingen, planningen en bedenken van oplossingen. 
Ik denk met je mee, creëer met je mee, ik support je, hou je een spiegel voor en geef je feedback. Ik hou je accountable aan jouw planning, visie en doelen. En dat accountable houden: dat vieren we, want er is niks lekkerders dan succes behalen en dit vieren. 

Dit is mijn aanbod waarin ik het maximale ga halen uit jouw business.

Dit IS voor jou als:

Al een lopende business hebt. Je hebt meerdere producten/diensten en een prima omzet.Je bent ambitieus en voelt dat er meer in het vat zit. Je wilt uitgedaagd worden en een nieuw level opzoeken.Je werkt alleen of in een klein team en hebt zin om een tijd samen te werken. Op gelijk niveau met hetzelfde doel: business groei. 
Als het fijn vind om gepusht te worden door iemand die echt in je gelooft. Ik ben de cheerleader aan je zijde. 
Als kwaliteit leveren en impact maken niet jouw core value is.
Als je het niet fijn vind om uit je comfortzone te moeten.
Niet tegen feedback kan en het lastig vind om samen te werken.Geen tijd hebt om er vol voor te gaan. 80u per week is ook NIET mijn stylo, maar ik verwacht wel volle inzet van jou.


Dit is NIET voor jou:

Ik vond vooral je input en je praktische kijk op mijn bizz heel fijn. Je bent ook niet vies van creatief denken en dat zorgt voor een ondernemer zoals ik, dat het een super fijn combinatie is. Zo is kan ik creatief en eigen blijven en tegelijkertijd jouw input verwerken voor meer overzicht, richting en een punt op de horizon.

Je ging er voor de volle 100% in, dat was echt een verademing.

Tessa | tessajill.com The Potential wizard

Alles details weten?

goed dat je het vraagt, hier komen ze.

Envision the legend

We gaan uit jou halen wat er allang diep in zit. Jij voelt jouw Legend al diep van binnen, maar je mist de volledige overtuiging. We gaan samen werken om die sterke vrouw volledig naar voren te halen en die maken we visueel. Ik laat je haar ervaren, ik laat je haar zien en ik laat je haar zijn.


FASE 1

Offline Secret Experience ergens in NL. Sessie met een brand reflector. 
Human design reading.
Vertaling naar een visueel beeld, a.k.a. brandbook (inclusief voorstel socials & website)
01

shape the legend

Dit is de vertaling van alles wat we in fase 1 hebben gedaan. Wat we daar hebben ontdekt, wat betekend dit in de praktische vertaling naar jouw business?FASE 2

Origin story: wat is jouw verhaal?
Creative strategy meeting met een expert uit mijn team.Strategie maken en planning opzetten. 
Maand doelen bepalen 
02

BUILD the legend

Dit is de hands on fase en deze duurt gemiddeld 4 maanden. Er wordt uitgevoerd en ik hou je accountable. Ik ga je helpen met plannen en ervoor zorgen dat jij de doelen haalt. Ik hou je scherp, bij de les en ben je cheerleader.
FASE 3

03

Wekelijkse accountability calls ( 1 uur)Maandelijks co creating moment (3 uur)
Celebration moments 
Implementeren, bijschaven, verbeteren & groeien.
Be the legend

We zijn inmiddels 6 maanden verder. Alles is geimplementeerd wat we een half jaar geleden bedacht hebben samen. We hebben verbeterd, bijgeschaafd en hebben samen jouw Legendary Business neergezet. FASE 4

04

Er staat een volwassen versie van jouw bedrijf.
Processen zijn versimpeld, kwaliteit is overal omhoog gegaan.Je omzet is minimaal  x3 gegaan, je impact x10
Er ligt een groei strategie klaar om in dit tempo door te groeien.
HOW IT WORKS

Say yes to our partnership!

Plan een call in met merie

We gaan heel close samenwerken en ik ga je helpen een LEGEND te maken van jouw bedrijf. Het is dus van cruciaal belang dat ik geloof in jouw bedrijf en in jou. Dat we elkaar aardig vinden, dat ik je potentie zie. Een matchcall is dus een must. 

Secret Experience

Na betaling van de (deel) factuur krijg jij toegang tot jouw Client Portal in Notion. Hierin houden we alles bij wat van belang is voor jouw business groei, maar ook onze afspraken vind je hier.
Hierna plannen we de eerste data in die horen bij fase 1. 

We starten onze samenwerking met een Secret Experience dag. Hier ga ik je prikkelen, verbazen en uit je comfortzone halen. 
Deze dag is de officiële start van onze samenwerking. De Experience wordt zo snel mogelijk gepland in februari.

natuurlijk is dit wat voor jou.

Maar mocht je nog twijfelen: dit zijn de stappen die we nu gaan nemen.

02

01

03

plan hier jouw call in

investering

Exclusieve 1 op 1 partnership ( 6 maanden). Voor ervaren online ondernemers die een LEGENDARY business willen bouwen.

Waar we aan gaan werken:

Envision the legend: wie zit er diep in jou verborgen?

shape the legend: origin story, strategie & doelen

wekelijkse accountability & check in

build the legend: focus op groei & vieren successen

Maandelijks 3 uur  co creation sessies

per maand

€1666

totaal aantal termijnen: 6

Boek hier jouw call

Wat ik het meest waardevol aan de dag vond is dat ik samen met Mérie, Tijmen en de andere ondernemers, van heel verschillende bedrijven, heb kunnen sparren over nieuwe manieren en mogelijkheden om verder te komen met mijn bedrijf! Deze gesprekken geven ook (zelf)vertrouwen om nieuwe stappen te zetten.

Helen Sickinger
Kunstenaar

Het meest waardevol vond ik Mérie’s eerlijkheid ("Ik vind je foto's prachtig maar je website is onprofessioneel"), je snelle overzicht maar ook dat je snel kan schakelen. Je stelt de juiste vragen om echt meteen een paar stappen verder te komen.

Deborah Puijk
Fotograaf & Geboorte coach

Super waardevol om tijdens een upgradesessie met Mérie te sparren over al mijn ideeën en zo in de uitvoering de kennis van een ervaren ondernemer te kunnen meenemen. Merie maakt haar naam waar: strateeg én cheerleader! Heerlijk dat enthousiasme. En ze wist ook nog een beperkende overtuiging naar boven te halen. Aanrader dus!

Solveigh keijdener
Toegepast psycholoog

Nog even samengevat:

this is how we create your legendary business..

Uit je bubbeltje word je gehaald tijdens de Secret Experience dag ergens in Nederland.Je word gekoppeld aan een visionair om een blik in jouw toekomst te werpen en jouw Legend te gaan shapen.Inclusief een Human Design reading specifiek gericht op ondernemers. Hoe zet jij jouw HD optimaal in voor jouw business. Niet zweverig, maar praktisch.

Je krijgt ook nog een meeting met een Creative Expert om tot waanzinnige marketing ideeën te komen die passen bij jouw Future Legendary.Een planning in Notion (online tool) op maat gemaakt voor jouw bedrijf, zodat je overzicht houdt op jouw plannen.
Brandbook wat jouw Legendary reflecteert en dat je gaat gebruiken in al je uitingen naar de buitenwereld. Incl voorstel nieuwe website (indien nodig.)
4 maanden lang 1 op 1 wekelijkse business coaching calls. Voor overleg, accountability, planning en groei.Inclusief 2 uur tech support om nieuwe systemen aan elkaar te koppelen of te zorgen voor een smooth overstap naar een nieuwe website.


Samen met externe Legends bouwen we aan jouw Legendary Business. And that's how you become one too. 


ENROLL NOW

100%

tevredenheids Garantie

Ik stuur je geen product op waarvan je kan bepalen of dit precies is wat je verwacht of niet. Ik geef je een dienst. Ik help je met al mijn ideeën, input en strategieën die ik ook toepas op mijn eigen bedrijven. Mijn kernwaarden (impact, kwaliteit & focus)  hebben mij in mijn vorige bedrijven altijd succes gebracht. Daarom geloof ik er volledig in. Dit werkt. 
Samen maken we dit werkbaar voor jou en jouw bedrijf. We implementeren, verbeteren en schaven bij, net zo lang totdat het werkt. Ik geef je dan ook geen geld terug garantie, daarvoor zijn de investeringen in fase 1 te hoog. Ik geef je wel een 100% tevredenheids garantie. Oftewel: we gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. 

Wat ook inhoudt dat jij er ook vol voor moet gaan. Als je amper implementeert waar wij samen aan werken, dan kan je ook geen groei en succes verwachten. It's a win win. Ik heb geen magic toverstokje waarmee we jouw impact & omzet x3 kunnen doen. Work needs to be done.
100%

Tevredenheid
Garatie

Ik geloof in focus op wat je heel goed kan. Ik kan heel goed orde in chaos scheppen, helikopter view houden en plannen. Daarom vlieg ik experts in voor de eerste twee fases, daarna zie je mij elke week. 
Waarom vlieg je al die experts in?

Duh! Dan zetten we het gewoon even op pauze. Natuurlijk kan dat. Zelf ben ik ook niet aan het werk tijdens de schoolvakantie in de zomer. 

Ik ga op vakantie tussendoor, kan dat?

Ik weet hoe het voelt om 80u per week te werken in je bedrijf. Ik wil dit ook niet meer. Work needs to be done (anders zaten we allemaal wel op een Balinees strand) maar we gaan het slim aanpakken. Focus houden en alleen dat doen wat zorgt voor de grootste impact.

Ik wil niet nog meer uren werken!

Wat goed! Dan gaan we vooral kijken hoe we nog een kers erop kunnen zetten. Hoe het nog beter kan, nog sterker. Waar kan er nog meer kwaliteit op?

Ik ben eigenlijk best tevreden met mijn uitstraling

Elk bedrijf heeft het in zich om een Legendary Business te worden. Ik begeleidt een kinderslaap coach. Als zij baby's in een fijn en stabiel slaapritme krijgt is dat een mega IMPACT voor ouders. Of ze 20 of 5 klanten heeft per maand: maakt niet uit. Wat ze doet gebeurt met impact en kwaliteit. Dat is een Legendary business bouwen,.

Legendary klinkt zo groots, pas ik hier wel?

Tuurlijk! Ik ben ook mezelf! Ik loop echt niet elke dag in een glitterpak en op high heels. Dat hoeft ook niet, zolang je maar die energie WEL blijft voelen. Daar draait het om. Je moet jezelf volledig die LEGEND voelen. Mag ook met pantoffels aan.

Ik wil wel mijzelf blijven hoor!

Q

&

A

Maak je ook een nieuwe website

Ik heb mijn bedrijf en mijn legendary me al omarmt, kan ik fase 1 & 2 overslaan?

Ja, je kan mij ook invliegen voor de uitvoeringsfase. Ik hou je on track, accountable en houden de focus er op. Dit is een ander traject ( THE COLLAB) maar plan een call in en dan bespreken we samen waar jij de meeste behoefte aan hebt.

Ik ben geen website bouwer. Ik geef de voorkeur aan werken met Showit in combinatie met een template. In het brandbook ontvang je dan ook voorstellen van Showit templates die ik goed vind passen bij jouw nieuwe Legendary business. Ik heb 2 uur een tech expert voor je beschikbaar om alles correct te koppelen aan elkaar. eady to take your business to the next LEVEL?

R

YES!

READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY?// READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? // READY TO BECOME LEGENDARY? //