elderheid

H

YES! SIGN ME UP

van 
vraag naar

BUSINESS

IN 2 UUR
MET MIJN HULP

The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // The doors are open // 

Dit hebben we allemaal. Dat we ergens tegenaan lopen waarvan we denken: "Aan wie kan ik dit nou even vragen?" Het kan een vraag zijn over je strategie of je aanbod, of je business groei.

Je twijfelt, is dit de slimste aanpak? Je wil graag even overleggen met iemand, maar je moeder of vriendinnen zijn totaal niet bezig met wat jij aan het doen bent. Je partner is altijd enthousiast, maar je hebt juist een meedenker nodig. Geen meeloper.

Even brainstormen met een ondernemer die verder is dan jij, die je kan adviseren, een spiegel voorhoudt en je net een stapje verder laat doordenken. Dat zou lekker zijn.

voor vrouwen Die helderheid willen

Ik kijk over je schouder mee,

Hi, ik ben mérie! verkocht mijn multiple 6 figures festival business om met man en kind 1,5 door europa te reizen in een camper. woont inmiddels in een mini huis en combineert succesvol ondernemen met avontuur & vrijheid

Zonder lange coach trajecten want..

Sparren. 

Even checken of het logisch is wat je doet. Even de laatste loshangende eindjes aan elkaar knopen. Even die laatste 'oh zo belangrijke' prikkel aan je business geven. Daarna ga je zelf weer door. 

je hebt je visie echt wel helder, je wil alleen even..

Boek
THE BOOST

En heb je hulpvraag ' redelijk' helder. Anders duiken we simpelweg in de kansen die ik voor je zie. Ook heel interesant.

Week voor onze afspraak

Mail jij mij je vraag. Zo heb ik voldoende tijd om je vraag goed voor te bereiden en alvast even in je business te duiken. 

The boost

2 uur gaan we sparren over jouw vraag. Dikke kans dat we onze sessie afsluiten met extra ideeën, dat is altijd het risico van samenwerken met mij. 

01

02

03

Let's start here

Iemand die met je meekijkt, met je meedenkt en
kansen ziet.

Ik ben een serial entrepeneur, mijn huidige marketingbureau is business nmr 7.  Ik heb altijd een lijst van briljante business ideeën in mijn hoofd, die ik 'ooit nog ga uitvoeren'. Wat mij betreft mogen de dagen dubbel zoveel uur bevatten. 

Ik zie kansen in werkelijk alles. En die deel ik met liefde. Ik heb meerdere bedrijven naar volwassenheid gebracht in verschillende branches, I know how it works. 


Ik help je met: 

Ik ben Mérie

Business groei & strategie

Helderheid scheppen in de chaos

Je blinde vlekken blootleggen -> kansen zien. 

deborah over: the BOOST | puijk fotografie

Mijn grootste uitdaging is focus aanbrengen...Door de bomen het bos niet meer zien door divers aanbod, 2083 notitieblokken en to do lijsten en een volledig overprikkeld brein.

Ik heb een dagdeel met Mérie gezeten en binnen no time had ze de essentie te pakken. We hebben een concreet (hoera!) doel gesteld en ook een plan van aanpak daar naar toe (1 voor de korte termijn en 1 voor de wat langere termijn). Dat heeft meteen al rust en overzicht gegeven.

Het meest waardevol vond ik Mérie’s eerlijkheid ("Ik vind je foto's prachtig maar je website is onprofessioneel"), je snelle overzicht maar ook dat je snel kan schakelen. Je stelt de juiste vragen om echt meteen een paar stappen verder te komen.

Daphne over: the BOOST | Levensceremonie

M’n overload aan ideeën had ik in een funnel-ontwerp gezet, maar het werd een waar ‘monster’. Zoveel onderdelen, zoveel stappen, dat kon vast slimmer. Maar hoe? Gelukkig was daar Mérie! Met haar scherpe blik, strategisch talent en praktische instelling gingen we er samen stap voor stap doorheen. Ze wist binnen no-time de hele boel strakker te helpen organiseren, waarbij mijn idee recht overeind bleef staan – en sterker nog, beter tot z’n recht kwam. De funnel staat nu als een huis. Dat geeft (naast fijn overzicht) vooral rust en een goed gevoel dat ik hiermee verder concreet aan de slag kan.

Tessa over: the structure | tessajill.com

Je hebt me echt geholpen om over dat dode punt heen te komen om van 'chaos' naar 'meer overzicht' te gaan. Het werd door te sparren met jou vaak heel helder en overzichtelijk en dat zorgde voor veel ruimte in mijn hoofd.

Het was een feestje om met je te werken en ik heb ook écht het gevoel dat ik veel stappen gezet heb. We hebben én aan de basis gewerkt en naar de toekomst gekeken - super fijn combi als je het mij vraagt! Ook dat je er voor de volle 100% in bent gegaan was echt een verademing - het voelde echt alsof ik het niet alleen hoefde te doen! Dat gaf ruimte, adem en helderheid 

Noortje over: build your business live | noortjeslicht

 Dat is zo fijn aan Merie, ze heeft het talent om precies de goede vragen te stellen. Het geeft je nieuwe inzichten en ze zet ze dan ook meteen om in een concrete stap. Voor een creatief persoon, zoals ik, is dat echt heel erg fijn. Ook het sparren met elkaar als ondernemers geeft altijd weer een frisse blik op je onderneming en kan ik iedereen aanraden.

Fleur over: Build your business live dag | fleurisabel.nl

Voordat ik naar Grow Your Business Live kwam was mijn grootste uitdaging het stuk sales! Want ondanks dat er écht groei in mijn bedrijf zit, blijft het financieel toch lastig. Mijn grootse win nu is dat ik weet wat mijn volgende stappen zijn om te zetten! Ook dat het gestructureerde plan hiervoor staat. Maar ook weet welke dingen ik aan mijn aanbod kan toevoegen om ook daadwerkelijk mijn ideale klant te kunnen bereiken. Het meest waardevolle van zo’n dag vind ik toch dat je het niet alleen hoeft te doen! Dat je samen met bent anderen vrouwen met ieder ook hun eigen expertise, kennis en ervaring.

client love

DIT ZIJN ALLE DETAILS DIE JE NOG WILT WETEN

Jij twijfelt niet meer, je weet het zeker: dit is de slimste en snelste route naar jouw doel.

EEN SNELKOOKPAN SESSIE OM WEER HELDERHEID TE KRIJGEN IN JOUW BEDRIJF

2 uur durende enthousiaste sessie waarin we diep duiken in de vraag die jij hebt. 

Speciaal voor (online) ondernemers die zitten met een vraag of benieuwd zijn naar een andere visie of groeikansen. 

Na boeking krijg je mijn agenda om daarin zelf jouw tijdslot te boeken. 

i need you mérie

€189

waarom mérie

Overzicht is mijn middle name. Strategische groei plannen maken is mijn grote liefde. De afgelopen 16 jaar stak ik die kracht in eigen bedrijven. Festival cateraar, camper verhuurder, markten organisatie en bamboe babybedjes importeur. Het staat allemaal op mijn business CV.

Al die jaren fine tunede ik deze skills en hield ik ze bij me.
Maar nu niet meer. Nu stop ik die kennis en kracht vooral heel graag in JOUW bedrijf. 
Zoveel prachtige vrouwen met waanzinnige ambitieuze plannen en bedrijven. Ik ben er voor je. Om je weer terug in je ambitie te krijgen en geloof te hebben in jezelf. Met een heldere focus en een kneiter strak plan waarmee je meer dan je doelen behaald.

30 man aansturen op verschillende events in nl: ik draai er mijn hand niet voor om.

 eady to take your business to the next LEVEL?

R

JA, dat ben ik!